vissza a desztinációhoz

Antigua - Saint Martin


A Kelet-Karibi szigetek igazi trópusi paradicsomok: hófehér homokos tengerpartok, esőerdők, türkizszínű víz, enyhe éghajlat és az élet lelassult ritmusa.

 

Antigua

Kristálytiszta smaragzöld és kobaltkék tenger, érintetlen hibiszkusszal, orchideával, bambusszal és kókuszpálmával övezett homokos partokkal: Antigua. A Kis-Antillák Karib-tengerre tekintő szigete

idális célpont egy hajós vakációhoz, a maga 365 tengerpartjával, ősnövényzetével és a szürreális csenddel. A szigetet ellepi az a különleges kolóniai atmoszféra, amely öreg, kőmalmokon és antik nádcukorültetvényekben tükröződik. A tömegturzmustól távol találkozhatunk a tipikus karib életformával, amely a színes házakon kívül a zenészcsoportokban és utcai ünnepeken is megmutatkozik.

 

Saint-Martin

Puerto Rico partjaitól 150 mérföldre helyezkedik el, a Karib-térség észak-nyugati részén. A sziget szépségeiről legendák szövődtek mint például a haute cuisine az Orient Beachen, a Karib-tenger legismertebb strandja, de az aranyhomokos part kitűnő helyszín a vízi sportok űzésére is. A nyugodt Long Beach,a Baie Rouge partok és a környező szigetek az észak-keleti parton a snorkelingre leginkább alkalmasak. A windsurfre legalkalmasabb helyszín a Kelet-karib térségben az Orient Bay és az északi Baie de l'Embouchure.