A Media Ship Charter srl  a Media Ship Srl és a Comar Spa partnere. 2003-ban alapították azzal a célzattal, hogy hajózással kapcsolatos professzionális szolgáltatásokat nyújthasson a hajózás szerelmeseinek, ugyanúgy, mint azt az anyavállalat alapítása óta tette.
Számunkra különlegesen fontos, hogy mindazoknak, akik cégünkhöz fordulnak vitorlás bérlés, motoros yacht vagy gulet kölcsönzés céljából egy nyugodt, biztos nyaralásban lehessen része. Éppen ezért a Földközi-tengeren és a trópusokon kizárólag a flotta és a szolgatatást nyújtó társaságok aprólékos megtekintése után kínáljuk csak bérlésre a hajókat. A Media Ship Charter Srl székhelye Fiumicino (Róma), Traiano u. 27. szám alatt található, a Media Ship Srl és a Comar Spa székhelyével egy épületben. Weboldalunkat teljes mértékben átalakítottuk, mely ma már igazi on-line katalógusként használható. Közel 10.000 hajót tartalmaz kategóriákra felosztva, ezáltal lehetőséget nyújtva mindenki számára, hogy kényelmesen, a saját otthonából részletes tájékoztatást kapjon az egyes földrajzi régiókban található hajóbérlés lehetőségeiről.

Ajánlataink álmai nyaralásához egy hajó fedélzetén

Legyen szó egy felejthetetlen nyaralásról egy személyzettel ellátott vitorláshajón vagy egy személyzettel ellátott motoros yachton, akár egy hajóútról gulettel, vagy éppen egy vitorlás hajó (személyzet nélkül)  vagy egy motoros hajó (személyzet nélkül) fedélzetén eltöltött vakációról... csak egy klikk, és máris megtekintheti a hajókat! A térkép segítségével könnyedén tájékozódhat azokról a földrajzi régiókról, ahol hajókat kínálunk, így többek között a Földközi-tenger, Karib-tenger, Seychelles-szigetek, Thaiföld, Maldív-szigetek, Polinézia, Északi- és Balti-tenger körzeteiben, hogy csak egy párat említsünk. A keresőben egy külön menüpontot fog találni, mely alatt mindig aktuális speciális ajánlataink kapnak helyet. Elegendő a feliratra kattintani, kiválasztani a kívánt úti célt vagy az indulási kikötőt, valamint természetesen a kívánt hajótípust.

Akciós ajánlatok

Az akciós ajánlatok megtekintéséhez kattintson ide.